Ποιοι Είμαστε

dikigoroi

Το δικηγορικό μας γραφείο ιδρύθηκε το 1963 στην Αθήνα από τον Ανέστη Λεων. Λώρα και καθ’ όλη τη διάρκεια της λειτουργίας του μέχρι σήμερα έχει ενεργή και διακεκριμένη παρουσία τόσο στον χώρο της δικαστηριακής πρακτικής, όσο και της συμβουλευτικής δικηγορίας παρέχοντας υψηλού επιπέδου νομικές υπηρεσίες σε εντολείς/πελάτες τόσο στην Ελλάδα όσο και στο εξωτερικό.

Η ενασχόληση του γραφείου με ευρύ φάσμα των κλάδων Δικαίου, με ιδιαίτερη ωστόσο έμφαση στο εμπορικό – εταιρικό δίκαιο, οικογενειακό δίκαιο, διοικητικό δίκαιο και τραπεζικό δίκαιο (ζητήματα τραπεζικών προϊόντων) μας έχει καταξιώσει στην συνείδηση των πολυάριθμων εντολέων μας ως τους αξιόπιστους, ικανούς και αποτελεσματικούς συμπαραστάτες τους στην υπεράσπιση των δικαιωμάτων και την διαφύλαξη των συμφερόντων τους. Η ικανότητά μας, η αξιοπιστία μας και η προσωπική επαφή για κάθε υπόθεση είναι ο λόγος που οι εντολείς μας τιμούν σταθερά με την προτίμηση και την εμπιστοσύνη τους επί 58 συναπτά έτη.

Η σημερινή μορφή και λειτουργία του γραφείου μας αποτελεί την συνέχεια της λειτουργίας του γραφείου τόσο από τον ιδρυτή Ανέστη Λεων. Λώρα, όσο και από τον Λεωνίδα Αν. Λώρα που προΐστατο επί 25 έτη (1993 – 2018), πάντοτε με την δομή ενός ομαδικού σχήματος με σκοπό την αποτελεσματικότερη εκπροσώπηση των εντολέων μας.

Το γραφείο μας απαρτίζεται από μια εξαιρετική ομάδα ανθρώπινου δυναμικού, το οποίο έχει επιλεγεί με βάση την επιστημονική του κατάρτιση, την επαγγελματική εμπειρία αλλά και την δέσμευσή του στην φιλοσοφία του γραφείου μας για παροχή νομικών υπηρεσιών υψηλού επιπέδου στους εντολείς μας, σε οιασδήποτε φύσεως νομικό ζήτημα, είτε δικαστικά είτε εξωδικαστικά. Προσφέρουμε τις δικηγορικές μας υπηρεσίες σε όλη την Ελλάδα και το εξωτερικό, συνεργαζόμαστε δε διαχρονικά με αξιόπιστα και εγνωσμένα δικηγορικά γραφεία στην περιφέρεια αλλά και το εξωτερικό.

Ανταποκρινόμενοι στις σύγχρονες απαιτήσεις της δικηγορίας και εν γένει της παροχής νομικών υπηρεσιών επιτυγχάνουμε την αντιμετώπιση και λύση των σύνθετων προβλημάτων της σημερινής επιχείρησης και των φυσικών προσώπων, μέσω συνεργασιών με έμπειρους οικονομικούς και τεχνικούς συμβούλους. Σημαντικό πλεονέκτημά μας η συνολική προσέγγιση των ποικίλων ζητημάτων που αντιμετωπίζει ο σύγχρονος πολίτης και η σύγχρονη επιχείρηση, τόσο σε δικαστικό όσο και σε συμβουλευτικό επίπεδο στο σύνολο των νομικών (αστικών, ποινικών και διοικητικών) και χρηματοοικονομικών ζητημάτων που ανακύπτουν από την καθημερινή κοινωνική πραγματικότητα. Έχουμε πλήρη επίγνωση του ρόλου μας, για το λόγο αυτό στρατευόμαστε στην προστασία των ανθρωπίνων δικαιωμάτων, ενάντια στις διακρίσεις και στο πλευρό πάντα αυτών που χρήζουν προστασίας.